tiistai 8. marraskuuta 2016

Ykköset tyytyväisiä Kunkkuun

Haastattelin koulumme ykkösiä kun ensimmäinen jakso ja heidän ensimmäinen koeviikko oli ohi ja myös nyt kakkosjakson puolivälissä. Ykköset halusivat mielellään vastata kysymyksiin ja meidän koulumme sai hyvin paljon positiivista palautetta.

Heidän vaikutelmansa Kunkusta oli positiivinen ja heillä ei ollut mitään pahaa sanottavaa mistään. Erityisesti kiitosta sai Kunkun mukava ilmapiiri, koulumme opiskelijat ja hyvät opettajat. Erityisesti Mari Kettinen, jonka moni mainitsi lempiopettajakseen.  

Ensimmäinen koeviikko oli jännittänyt heitä paljon, mutta kokeet eivät olleet ollenkaan niin vaikeita, kuin he olivat ennalta pelänneet. Koeviikon jälkeiset tunteet olivat positiivisia ja eräs kommentti oli mainitsemisen arvoinen: “koeviikko oli siksi kiva, koska se oli käytännössä lomaa”. Koeviikon tuloksetkin olivat sellaisia, kuin he olivat ennalta ajatelleet.


Opetuksen sähköistyminen näkyy heidän arjessaan merkittävästi. Lähes jokaisella oppitunnilla käytetään tietokoneita ja yli puolet koeviikon kokeista oli ollut sähköisiä. Oppilaat antoivat kyllä kiitosta tietokoneiden käytön hyvistä puolista, eikä negatiivista palautetta juuri ollut.

Maria Kujanpää 15A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti